Vanedannende medicin

“Beroligende medicin, sovemedicin og stærk smertestillende samt ADHD medicin, fornyes kun ved personligt fremmøde”

Der vil blive lagt udtrapningsplan for medicin der ikke overholder lægemiddelstyrelsens anbefalinger.

Recepter, der er ordineret af speciallæger eller læger på sygehuset, fornyes af de respektive speciallæger og sygehusafdelinger, så længe du bliver fulgt der i et ambulant forløb.
Først når forløbet er helt afsluttet, må vi udskrive disse recepter.
Ovenstående som følge af de regler, der er bestemt af Styrelsen For Patientsikkerhed.

Lægehuset Gunhilds Plads følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om, at fornyelse af recepter kun sker ved personligt fremmøde i konsultationen.

Husk derfor at bestille tid til konsultation, inden du løber tør for medicinen. Allerbedst er det at aftale konsultation fra gang til gang.

Formålet med denne procedure er at minimere forbruget og give læge og patient mulighed for at drøfte behandlingen og risikoen for afhængighed.

Vi ønsker, at den medicin, som du tager, altid sker efter nødvendig vurdering og aftale mellem dig og lægen. Derfor henstiller vi til, at fast medicin ordineres ved besøg hos lægen, så det dækker frem til næste besøg. Alt behandling med medicin bør drøftes med lægen mindst én gang om året. Derfor er det vores mål, at medicinbestilling via denne hjemmeside og via telefonopkald til vores personale udgår.

OBS

Når du bestiller medicin, får du straks en bekræftelse på, at din bestilling er modtaget, MEN recepten er først afsendt, når du senere modtager en særskilt mail herom.